ISSF World Cup i Jakarta

27-01-2023

Bronzemedalje til Rikke Mæng Ibsen i riffel 50m 3 x20 Dame og sølvmedalje til Stephanie Grundsøe i riffel 50 m 60 skud liggende Dame.

Frederik Larsen (DSB/ASF) stiller op i pistol 10m herrer. Emma Nørholm Koch (Ballerup) og Anna Skade Nielsen (Særslev) stiller op i riffel 10m Dame. Mens Rikke Mæng Ibsen (Trehøje) og Stephanie Grundsøe (Ballerup) stiller op i både riffel 10m Dame, riffel 50m 60 skud liggende og riffel 50m 3x20 Dame.
 

Program i danske tider:
 

Lørdag den 28. januar

Anna Skade Nielsen kom i finalen i riffel 10m ved World Cup i Jakarta. Hun fik en fjerde plads i kvalifikationen med 629,8 point.
I finalen blev Anna nr. fem. Stort tillykke Anna.

"Super glad for dagens resultat, sidste år synes jeg det var gang på gang, at det var ligeved og næsten, så virkelig dejligt at starte årets store konkurrencer sådan. Jeg er dog lidt ærgelig over at jeg ikke kunne hive en medalje med hjem i finalen, når jeg var så tæt på. Det var udfordrende med gulvet og varmen, men jeg havde heldigvis også en masse gode skud, som jeg lærte af”, udtaler Anna efter finalen.

Stephanie Grundsøe blev nr. 10 i kvalifikationen med 627,6 point.

Emma Koch blev nr. 13 i kvalifikationen med 626,8 point.

Rikke Mæng Ibsen blev nr. 19 med 626,1 point.
 

Søndag den 29. januar

Frederik Larsen blev nr. 18 med 570 point i pistol 10 m herre ved World Cup i Jakarta.

Efter kvalifikationen fortæller Frederik: "World Cup i Indonesien blev ikke som håbet, desværre. Jeg var klar med gode prøveskud, men får aldrig fat i den rigtige stime under skydningen, og får aldrig rigtigt hul på 10eren".


Onsdag den 1. februar

Stephanie fik sin flotte 2. plads med 620,7 point.

“En sjov men udfordrende liggende skydning i dag. Vinden var tricky, men jeg fik godt styr på den til sidst. Det var super fedt at have en ekstra konkurrence i programmet som forberedelse til 3x20 konkurrencen om 2 dage - og så er det jo også lækkert at få en medalje med hjem", fortæller Stephanie.


Rikke Mæng Ibsen blev nr. 6 med 618,1 point.

"i dag skulle bruges som træning frem mod 3x20 konkurrencen på fredag. Synes jeg havde en fin skydning og fik en masse nyttige informationer med her fra.", fortæller Rikke efter kvalifikationen.

 

Torsdag den 2. februar


Fredag den 3. februar

Lørdag den 4. februar

Rikke skyder sig til en flot 3. plads ved finalen og ender med en total på 602,0 point. 
Efter finalen fortæller Rikke: 

En bronze ved årets første World Cup må man hvis ikke klage over. Det var en virkelig hård finalen, men ekstrem varme og en vind der næsten var umuligt at læse og kontrollerer. Men jeg er glad for at det lykkes mig at holde fokus og tage en bronze medalje med hjem til Danmark🇩🇰 
Tak til alle dem som har fulgt med hjemme fra Danmark, det betyder utroligt meget for alle os skytter.

 


Vores sociale medier

Vores partnere