Internationale konkurrencer


Her på siden finder du information om tilmelding til internationale konkurrencer.

Herunder finder du en oversigt over internationale konkurrencer i 2023 fra ISSF’s og ESC’s kalender.

For at deltage ved en international konkurrence skal man være medlem af en forening under Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark), og tilmeldingen skal gå via Dansk Skytte Unions (Skydesport Danmarks) kontor, med mindre andet er angivet. Dette gælder også internationale konkurrencer, der ikke står på oversigten herunder.
 

Sportschefen anbefalinger

Hvis du som atlet satser på en fremtidig elitekarriere, er det en god ide at deltage ved internationale konkurrencer, der passer til dit niveau. Du er altid velkommen til at kontakte Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)'s sportschef Linda Andersson for at få råd om hvilke konkurrencer, der vil være gavnlige for din udvikling at deltage i.

Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)'s filosofi er, at World Cups er højpræstationskonkurrencer, hvor verdens bedste atleter deltager for at konkurrere om finalepladser og medaljer. Det vil sige, at det er landsholdskonkurrencer. For at få det bedste ud af en World Cup er det vigtigt at have en bred erfaring af internationale konkurrencer og et højt træningsniveau. Hvis atleten ikke har det, så er det en meget bedre investering i atletens udvikling at deltage ved nogle af de internationale konkurrencer, som sportschefen anbefaler i oversigten nedenfor. Vi ønsker også gerne slå et slag for de nye ISSF GP. Det er en ny satsning som ISSF laver. Disse konkurrencer tæller til verdensranglisten hvilket kommer at medføre at flere af verdens bedste atleter kommer at prioritere disse konkurrencer. Her kan du som en ambitiøs atlet få rigtig god erfaring på din vej mod fremtide world cups og mesterskaber.
 

Tilmelding

Tilmelding til kontoret skal ske inden sidste tilmeldingsfrist, som er angivet i oversigten. Hvis tilmeldingen sker for sent, koster det 500 kr. + eventuelt gebyr fra arrangøren. Dette gælder også eventuelle ændringer efter, at tilmeldingen er sendt til arrangøren, med mindre andet er aftalt.

Hvis en tilmeldingsfrist i oversigten her er tidligere, end hvad der er informeret om i f.eks. udtagelsesregler, så drejer det sig om, at vi efterfølgende har fået information om, at våbenpapirer, hotelbookinger eller tilmelding skal sendes ind tidligere, end hvad der er normalt for den type af konkurrence.

Tilmelding til sportschef: Linda Andersson (LA): linda.andersson@skytteunion.dk

Tilmeldingen skal indeholde følgende informationer:

 

Find flere oplysninger på ESC hjemmeside

Find flere oplysninger på ESC hjemmeside

Datoer for internationale stævner 2023:


ISSF Riffelskydning og ISSF Pistolskydning

Skeet

OL-trap

 

 

 

 

Vores sociale medier

Vores partnere