European Youth League

15-05-2023

Torsdag den 18. maj 2023 sender Aktivitetskomiteen for ISSF Riffelskydning i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) 4 unge skytter til Rottne, Sverige for at forsvare de danske farver i European Youth League.

Skytterne har kvalificeret sig til deltagelse via deres skydning ved Gundsølille Open i januar. Stævnet i Sverige er en kvalifikation til den endelige finale der foregår i Estland til oktober.

I kvalifikationen deltager 5 lande: Danmark, Sverige, Norge Finland og Estland. De tre bedste hold går videre til finalen.

Det danske hold består af to piger og to drenge alle under 18 år. 

Johanne Petra Skaarup Ditlevsen. Johanne er 17 år og fra oprindelig fra Fyn. Hun bor nu i Viborg og går i 1g på Viborg Katedralskole. Hun er tilknyttet Udviklingscenter Viborg, og skyder for Viborg Skytte Forening.

Maja Westergaard Pedersen er 17 år og oprindelig fra Tebstrup i Østjylland. Hun bor nu i Sjävsø i Sverige, hvor hun går i 2g på skyttegymnasiet. Hun er tilknyttet Talentcenter Syd og skyder for BPI.

Elmer Emil Wagner er 16 år og fra Odden. Han bor i Næstved, hvor han arbejder for en tagdækker. Han er tilknyttet Talentcenter Øst og skyder for Ballerup Skytteforening. Elmer deltog også i European Youth League sidste år.

Matias Kjertan Ligaard er 17 år og fra Skødstrup. Han går i 2g på Egaa Gymnasium. Matias er tilknyttet Talentcenter Vest og skyder for DSB/ASF. Matias deltog også i European Youth League sidste år.

Med til stævnet i Sverige har de fire skytter holdleder Alexander Helleskov, der selv er erfaren skytte og træner i Trehøje Skytteforening.

 

 
Johanne Petra Skaarup Ditlevsen   Matias Kjertan Ligaard
 
Maja Westergaard Pedersen   Elmer Emil Wagner


 


Vores sociale medier

Vores partnere