Aftale om Compak Sporting

22-09-2023

Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) har indgået en aftale med Dansk Flugtskydnings Forbund, der betyder, at Dansk Flugtskydnings Forbund får dispensation til at afvikle forbundsmesterskaber i Compak Sporting søndag den 24. september 2023 i Flejsborg Skydecenter.

Samtidig er parterne blevet enige om at mødes efterfølgende med henblik på at drøfte, hvordan vi i Danmark på bedst mulig vis kan leve op til Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)’s rettigheder til det internationale forbund FITASC’s (Fédération Internationale de Tir aux Armes Sportives de Chasse) discipliner.

Formand for Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) John Hansen udtaler på den baggrund:

Det glæder mig rigtig meget, at vores udstrakte hånd til Dansk Flugtskydnings Forbund har båret frugt, så de skytter, der har tilmeldt sig forbundsmesterskabet på søndag, ikke risikere at komme i nogen form for sportslig klemme. 

Samtidig ser jeg frem til de kommende drøftelser med Dansk Flugtskydnings Forbund, og jeg håber, at de vil munde ud i en god løsning, der kan være til glæde for alle danske Compak-skytter og skydesporten i Danmark.

 

For yderligere info:
John Hansen, formand for Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark), telefon +45 30 63 51 13
 


Vores sociale medier

Vores partnere