Ny projektmedarbejder med fokus på sociale indsatser i skydesporten

03-08-2022

Er du Skydesport Danmarks kommende projektmedarbejder til ny en tidsbegrænset stilling?

Brænder du for idrættens foreningsliv og de muligheder som skydesporten kan tilbyde? Vil du hjælpe børn og unge med ADHD eller ADHD-lignende symptomer til bedre trivsel? Og har du talent for at arbejde med og implementere nye tiltag, der kan dygtiggøre vores frivillige foreningsliv? Så er du måske vores nye kollega. Du behøver ikke at kunne det hele fra start, eller have rod i skydesporten, men du skal have lyst til at lære nyt og udfordre dig selv.

Skydesport Danmark har netop modtaget en bevilling på næsten 1,5 millioner kroner til et 3½-årigt projekt fra TrygFonden, hvor formålet er at skabe bedre trivsel hos børn og unge med ADHD og ADHD lignende symptomer via skydesporten.

Til denne projektstilling søger vi derfor en ny kollega til vores faglige fællesskab, som sammen med os, vores frivillige ledere, trænere og foreninger skal være med til at løfte det sociale ansvar, som Skydesport Danmark ønsker at påtage sig.

Ved siden af arbejdet med ADHD-projektet vil du blive involveret i vores arbejde med strategispor 3, 4 og/eller 5 i vores strategiaftale med Danmarks Idrætsforbund, samt i de ad hoc-opgaver der løbende er i dansk skydesport. De fem strategispor er:

  1. Organisationsudvikling – En skydesport for alle
  2. Talentudvikling – Talentudvikling i verdensklasse
  3. Foreningsudvikling – Et tilbud for alle
  4. Miljø – Vejen til en grønnere skydesport
  5. Skydesportens soldaterprojekt – Fra militær til civil

En uddybende beskrivelse af strategisporene finder du på vores hjemmeside på følgende link: https://skytteunion.dk/page/skydesport-danmark-strategi

Vi lægger vægt på ansvarlighed, engagement og et godt drive. Du skal være indstillet på at bidrage til et godt kollegialt sammenhold og tillidsfuldt samarbejde, hvor vi hjælper hinanden med opgaver på tværs af vores kerneområder, når der er brug for det. Både på kontoret i Brøndby og sammen med de mange frivillige der er engageret i skydesporten.
 

Jobbet indeholder en bred vifte af opgaver i daglig kontakt med vores medlemsforeninger. Du kommer blandt andet til at:

 Vores nye kollega har både faglighed og personlighed, og kan færdes smidigt inden for idrættens organisationer og fællesskaber. Vi forventer, at du har/er:

Du bliver en del af Skydesport Danmarks sekretariat og faglige fællesskab, og med reference til vores generalsekretær vil du indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige ansatte om de drifts- og udviklingsopgaver, der er i dansk skydesport.
 

Kontaktinfo og ansøgningsfrist:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte udviklingskonsulent Mathias Bjerring Knudsen på mobil 53 55 75 09 og mail mbj@skytteunion.dk, eller generalsekretær Lars Green Bach på mobil 29 35 25 03 og mail lgb@skytteunion.dk.

Ansøgning sendes til lgb@skytteunion.dk senest onsdag d. 10. august 2022 kl. 12:00, og vi opfordrer alle både i og udenfor skydesporten til at søge. Uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund.

Du bedes i ansøgningen angive, hvilke af strategisporene 3, 4 og 5 du især mener, at din kompetenceprofil matcher.

Vi afholder samtaler d. 15. august 2022 og evt. 2. runde samtaler d. 17. august 2022. Der vil fredag den 12. august blive indkaldt til de samtaler, der afholdes i Skydesport Danmarks sekretariat i Idrættens Hus i Brøndby.  

Ansøgning og relevante bilag bedes sendt i en samlet PDF.
 

Løn og tiltrædelse:

Vi er klar til at byde dig velkommen hurtigst muligt og gerne allerede 1. oktober 2022.

Stillingen er tidsbegrænset til ADHD-projektets afslutning ved årsskiftet 2025 og er på fuld tid – løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted er Skydesport Danmarks sekretariat, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. 


Vores sociale medier

Vores partnere