Kjeld Rasmussen optaget som første medlem i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)s Hall of Fame

13-04-2024

Skydesportens Hall of Fame


Bestyrelsen i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) har vedtaget at oprette en Hall of Fame, som skal hædre skytter med bemærkelsesværdige bedrifter, og som har lagt våbenet på hylden.

Bestyrelsen lægger vægt på, at det er vigtigt at huske dem, som har skabt resultater og bedrifter i vores sport gennem deres liv og på denne måde vil vi i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) hædre og ære personer som har sat deres spor i vores idræt.

Det er desuden vigtigt at understrege, at det ikke vil være hvert år at der nødvendigvis kommer et nyt medlem i Skydesportens Hall of Fame, men når den siddende bestyrelse mener at en tidligere skytte har opnået hvad der skal til, for ikke at udvande konceptet.

 

Kjeld Rasmussen første medlem optaget

Kjeld Rasmussen bliver derfor første medlem i Skydesportens Hall of Fame, hvor han blev indlemmet ved årsmødet 2024.

Kjeld Rasmussen har udmærket sig gennem en lang karriere i Skeet, hvor han blandt andet har vundet guld ved OL i Moskva i 1980, som blot er en enkelt blandt mange store bedrifter.

Kjeld modtog stående bifald, samt et billede fra hans karriere og en Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) medalje.

 

Udstilling af Kjeld Rasmussens artefakter

Kjeld Rasmussen har forud for årsmødet doneret sine artefakter fra hans karriere i skydesporten, til skue for alle interesserede.

Kjeld har doneret sin EM-pokal, sine certifikater for flere af sine store sejre, sit skæfte fra hans gevær, hans ikoniske ternede bøllehat og sidst men ikke mindst sin guldmedalje fra OL. Se udstillingen af Kjelds sportslige liv i Idrættens Hus på kontoret hos Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark)

Stort tillykke til Kjeld Rasmussen og tak for din indsats i dansk skydesport!

 


Vores sociale medier

Vores partnere