World cup i Baku: Rikke Mæng Ibsen i storform

10-05-2024

Ved World cup i Baku har riffelskytte Rikke Mæng Ibsen fra Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) vist, at hun er på en opadgående kurve. Efter en skarp konkurrence og nervepirrende eliminationsrunde skød Rikke Mæng Ibsen sig til en femteplads i finalen i riffel 50 m 3 x 20 skud.

Rikke Mæng Ibsen siger: “Det var så fedt at være tilbage i en Worldcup-finale igen. Det er jo det man kæmper for og derfor jeg bruger så mange timer på træning. Mit fokus i dag i alle tre positioner, var at stole på min teknik – og det gjorde jeg. Jeg er selvfølgelig ærgelig over, at det ikke blev til en medalje i den her finale, men det var et meget stærkt felt af dygtige skytter, så jeg er glad og stolt over min femteplads.”

Også sportschef Linda Andersson er fornøjet med resultatet i Baku. Hun siger:

“Rikke har haft en rigtig god teknisk træningsperiode i marts og april og det gav Rikke den sikkerhed, som hun havde behov for til igen at gå ind i en finale  på verdenseliteniveau. Rikke viser i Baku, at hendes niveau er højt både i stærk vind som ved eliminationsrunden, i stille vejr under kvalifikationen og indendørs i finalen.

Forude venter endnu et par store konkurencer, blandt andet EM om to uger. Og i kulissen afventer også afgørelsen om, hvem der skal følge skeetskytte Jesper Hansen til OL i Paris. Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) har en OL-kvoteplads i riffel dame, hvor skytten endnu ikke er udpeget.


Vores sociale medier

Vores partnere