HJÆLP – vi mangler skytteforeninger til ”Skud for Trivsel”

16-05-2024

Den seneste store medlemsdata undersøgelse fra DIF viser at ca. 7 % at medlemmerne i de danske skytteforeninger har en psykisk lidelse eller diagnose.

”Det beviser netop, at skydesporten er en god sport for den gruppe af personer og skytteforeningerne er gode til at inkludere og fastholde folk med forskellige udfordringer. Derfor, er vi fra Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) også meget interesseret i at få flere skytteforeninger med i Skud for Trivsel” udtaler Fritz Ganzhorn, projektmedarbejder.

 

Hvad kræver det at være med?
Som udgangspunkt kan man være med på den måde som passer den enkelte skytteforening.

Vi hjælper den enkelte skytteforening i gang med en workshop ude hos jer – på jeres præmisser og efter jeres forhold, om det skal være 22 eller luft osv. Nogle har allerede erfaring med skydning for børn og unge med ADHD og andre udfordringer, mens andre ikke har prøvet det før.

Vi kan levere undervisning af instruktører.

Vi laver altid en aftale med den enkelte forening, så man heller ikke får flere nye skytter, end man kan rumme – så vi dermed giver den bedste oplevelse og skydetræning.

 

Vi hjælper med kontakt og nye medlemmer

Vi har lavet hjemmesiden www.skudfortrivsel.dk hvor vi reklamerer i hele landet – om det gode ved at gå til skydning.

Forældre til børn med ADHD og lignende henvender sig til os, og så kontakter vi en af de skytteforeninger, som er med - og sørger for den bedste kontakt og opstart.

Vi mangler kun flere skytteforeninger 😊

 

Hjælp til opstart af skydning for børn og unge.

Som en del af ”Skud for Trivsel” hjælper vi også jeres skytteforening, med helt generelt, at komme i gang med skydning for børn og unge.

Nogle skytteforeninger er fx ikke rigtigt kommet i gang med hold og skydetræning for børn og unge efter Corona-nedlukningerne.

 

Vil I vide mere?

Så tjek www.skudfortrivsel.dk eller kontakt Fritz Ganzhorn på (+45) 2371 8910 eller frg@skytteunion.dk


Vores sociale medier

Vores partnere