LF Open afholdt for sidste gang med stor succes

01-12-2022

I weekenden 25. – 27. november deltog 127 riffelskytter i LF Open 2022 i Eskildstrup Hallen.

Det er 13. og sidste gang stævnet afholdes, da arrangørerne, Tingsted Skytteforening og Loland-Falster Skytteforbund, ønsker at stoppe mens stævnet er en succes. 

Stævneleder Mikael Green fortæller om starten:

Vi ville arrangere et stævne, hvor juniorskytter kunne komme og opleve et internationalt stævne. Vi startede i en uopvarmet lagerhal med 50 junior- og seniorskytter i frostvejr. Det gik ikke i længden, så året efter flyttede vi til Eskildstrup, hvor vi har holdt stævnet siden.

Vi løb det i gang i løbet af 3-4 år og fik fornemmelsen af at vi havde fat i det rigtige. I starten var stævnet i en hal, men da vi passerede 100 deltagere, tog vi nummer to hal i brug. Når skytterne tog afsted efter stævnet, var det altid med et ”Vi ses næste år”.

Mikael fortsætter med at fortælle om beslutningen om at stoppe stævnet:

Vi har vendt beslutningen om at stoppe grundigt i arrangørgruppen, og der er især to grunde til at det i år er sidste gang med LF Open. Det ene er, at vi gerne vil stoppe mens det går godt, så vi kan huske tilbage på de gode år, og ikke har den fornemmelse at vi skulle have stoppet for to år siden. Den anden er at gruppen af frivillige bliver færre og det er svært at rekruttere nye. Gruppen af 25-45-årige bliver mindre i foreningen, så det må være nu at vores engagerede og trofaste frivillige får lov at gå på frivilligpension. Vi har haft 13 gode år sammen om LF Open.

En af deltagerne ved LF Open 2022 var Matias Ligaard på 17 år, som skyder for DSB/ASF og træner i Trehøje og Ørre i Talentcenter Vest. Matias deltog i LF Open for anden gang. Matias fortæller:

Jeg kan godt lide dette stævne for her er masser af mennesker og konkurrence, så jeg skal gøre det godt for at komme på podiet. Samtidigt har jeg gennem det sidste år fået venner fra andre lande og her er der god lejlighed til at møde sine gode venner. Næste større stævne for mig bliver Swedish Open i januar, som jeg deltager i for første gang. 


Se resultaterne fra LF Open 2022 her...
 


Vores sociale medier

Vores partnere