To medaljer til Danmark ved President Cup 2022

03-12-2022

Danmark fik to fine medaljer lørdag til Jesper Hansen, skeet og Rikke Mæng Ibsen, riffel 50m 3 positioner damer.

Flot guldmedalje til Jesper Hansen
Jesper vandt semifinalen over Vincent Hancock fredag.
Bagefter udtalte Jesper Hansen:

At møde Vincent er altid en udfordring. Men det var en rigtig god semifinale, hvor jeg havde fokus på opgaven. Jeg gik nogle gode starter som gav mig en plads i guldmatchen.

I guldmatchen i dag lørdag vandt Jesper Hansen over Luigi Lodde fra Italien med 7 point ud af 10. Efter kampen sagde Jesper:

Banen i Cairo i dag var meget udfordrende med et skarpt men og vekslende sollys og vind, som gjorde at lerduerne blev trykket ned. Men jeg holdt mig til min plan hele vejen igennem skydningen, så godt, at jeg først ikke forstod at jeg havde vundet Golden Tagget. En rigtig god afslutning på denne meget lange 2022 sæson.

Flot bronzemedalje til Rikke Mæng Ibsen
Rikke Mæng Ibsen er i finalen i riffel 50m 3 positioner Damer med en femte plads i kvalifikationen og score på 590. Rikke udtaler:

Er så glad for at være videre til finalen på lørdag. Det var en rigtig god skydning i dag, der var en masse nerver som lige skulle under kontrol, men da jeg fik det så kørte det.

Rikke vinder en bronzemedalje i riffel 50m 3 positioner dame efter en imponerende ståskydning.

Rikke udtaler efter finalekampen:

Mega fedt at komme hjem med en bronze medalje ved årets sidste konkurrence. Det var ikke lige min finale i de knælende, men kom godt efter det og hentet en masse i de stående. Det har været et rigtig god stævne og nu bliver det godt med lidt juleferie fra skydning.


Stort tillykke til begge skytter!
 

 


Vores sociale medier

Vores partnere